Geen producten (0)

"Kongcrete" is eigenaar van het geregistreerde (beeld) merk Kongcrete en producent van de Kongcrete paal installatie Kits. Kongcrete maakt voor de verkoop en distributie van haar unieke systeem gebruik van gerenommeerde B2B en B2C partners in de professionele en DIY-markt binnen de EEG.

Wilt u zakelijk bestellen?

Met een zakelijk account kunt u vervolgens rechtstreeks inkopen bij kongcretezakelijk en worden de prijscondities op historische afname bepaald.

Na aanmelden komt u in de basis staffel en kunt u vervolgens direct bestellen. 

Bij de producten kunt u direct uw korting zien. Staat deze er niet bij of heeft u grotere aantallen nodig? Neem dan contact op via info@kongcretezakelijk.nl of telefonisch 085-0437216. Wij sturen u dan binnen één werkdag een offerte toe en kunnen een account voor u aanmaken.

Heeft u interesse om dit unieke product in uw assortiment op te nemen, registreer u zich voor een zakelijk account via deze link.

Voorwaarden

  • Alleen bedrijven die minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel komen in aanmerking voor een zakelijk account.
  • Ons streven is om de producten zoveel mogelijk in één keer bij u af te leveren. Levering vindt plaats op het moment dat alle bestelde producten gereed zijn voor verzending. Als u deelleveringen wenst te ontvangen van de reeds voorradige producten, kunt u vooraf contact met ons opnemen.
  • Wij verzenden bestellingen inclusief eventuele reclame en bedrukte tape van Kongcrete. Als u dit niet wenst, bijvoorbeeld omdat wij een bestelling rechtstreeks naar uw klant verzenden, kunt u bij opmerkingen aangeven dat wij deze whitelabel dienen te verzenden.
  • De artikelen uit een bulkbestelling worden op één adres afgeleverd.
  • Voor zakelijke aankopen gelden andere regels dan voor particuliere aankopen. Op zakelijke bestellingen vervalt namelijk het recht van retour. Wilt u iets retourneren, neem dan contact met ons op. Wij bekijken per situatie of retourneren mogelijk is.
  • Aan bovenstaande richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Voor reeds bestelde producten kan achteraf geen korting worden verwerkt.

Kongcrete paal installatie kits zijn verkrijgbaar bij de betere vakhandels en de betere bouwmarkten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland, Hongarije, Luxemburg en Oostenrijk.

Wilt u particulier bestellen?

Klik hier voor online verkoop als u particulier bent.